Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασίλης Χαλακατεβάκης - Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Στο γάμο μου πήγα καλεσμένος ... , Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό.

Βασίλης Χαλακατεβάκης - Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Στο γάμο μου πήγα καλεσμένος ... , Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό.. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Είδηση και μάλιστα αποκλειστική μιλώντας σήμερα στο «πρωινό» του αντ1. Είναι κοριτσάκι», είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 63ά γενέθλιά του.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958. Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας. Είναι κοριτσάκι», είπε ο βασίλης χαλακατεβάκης που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 63ά γενέθλιά του. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο ...
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο ... from i1.prth.gr
Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό. Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των κουκου», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως το ευρύ κοινό τον ταύτισε τόσο με τον ρόλο του «λευτέρη πουλόπουλου». Χάρης ρώμας, ρένια λουιζίδου, γεράσιμος σκιαδαρέσης, τζόυς ευείδη, πάρης σκαρτσολιάς, έφη ρασσιά, χριστίνα τσάφου, φωτεινή ντεμίρη, κώστας φλωκατούλας, βασίλης. Πατέρας έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης και μαζί με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. Τραγούδησε στον εαυτό του το ηappy birhday για τα γενέθλιά του στην καραντίνα!

Είδηση και μάλιστα αποκλειστική μιλώντας σήμερα στο «πρωινό» του αντ1.

Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. Τραγούδησε στον εαυτό του το ηappy birhday για τα γενέθλιά του στην καραντίνα! Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των κουκου», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως το ευρύ κοινό τον ταύτισε τόσο με τον ρόλο του «λευτέρη πουλόπουλου». Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958. Καλεσμένος στην εκπομπή «το πρωινό» την τετάρτη βρέθηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του χρόνια. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του. Χάρης ρώμας, ρένια λουιζίδου, γεράσιμος σκιαδαρέσης, τζόυς ευείδη, πάρης σκαρτσολιάς, έφη ρασσιά, χριστίνα τσάφου, φωτεινή ντεμίρη, κώστας φλωκατούλας, βασίλης. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Πρόκειται για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων των 4 απαράδεκτων στην οδό αδάμαντος 4 στο λυκαβηττό. Ο φούρναρης του «καφέ της χαράς» ποζάρει ξανά ως λευτέρης στο κολοκοτρωνίτσι εικόνα.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό και αποκάλυψε στη φαίη σκορδά και στον γιώργο λιάγκα πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Βασιλης χαλακατεβακης shared a post to the group: Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των κουκου», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως το ευρύ κοινό τον ταύτισε τόσο με τον ρόλο του «λευτέρη πουλόπουλου».

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα δύο καρκίνους» (βίντεο)
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα δύο καρκίνους» (βίντεο) from s.parapolitika.gr
Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του mega. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την έγκυο σύζυγό του. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του σε μια παράσταση όπως αποκάλυψε ο ίδιος και ο γάμος τους οργανώθηκε μέσα σε μια νύχτα. Τραγούδησε στον εαυτό του το ηappy birhday για τα γενέθλιά του στην καραντίνα! Δες την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού!

Είδηση και μάλιστα αποκλειστική μιλώντας σήμερα στο «πρωινό» του αντ1.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του mega. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του χρόνια. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό. Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Πατέρας έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης και μαζί με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. «το καφέ της χαράς» επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας και ο. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Βασιλης χαλακατεβακης shared a post to the group: Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας. Βασιλης χαλακατεβακης is with δέσποινα μαραγκουδάκη and 9 others. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. Βασιλης χαλακατεβακης is with haris romas and 29 others.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό. Βασιλης χαλακατεβακης is with haris romas and 29 others. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του σε μια παράσταση όπως αποκάλυψε ο ίδιος και ο γάμος τους οργανώθηκε μέσα σε μια νύχτα. Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την έγκυο σύζυγό του.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά - "Έμαθα πως ...
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά - "Έμαθα πως ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Βασιλης χαλακατεβακης is with haris romas and 29 others. «με τη δέσποινα έχουμε 20 χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μίλησε ακόμα για τον ανατρεπτικό του γάμο, καθώς δεν γνώριζε τίποτα γι'αυτόν! Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των κουκου», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως το ευρύ κοινό τον ταύτισε τόσο με τον ρόλο του «λευτέρη πουλόπουλου». Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Η θεατρική παράσταση «χάρολντ και μοντ», σε σκηνοθεσία σωτήρη χατζάκη παρουσιάζεται στο θέατρο νέος ακάδημος. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες.

Βασιλης χαλακατεβακης is with haris romas and 29 others. Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μίλησε ακόμα για τον ανατρεπτικό του γάμο, καθώς δεν γνώριζε τίποτα γι'αυτόν! Ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης αποκαλύπτει ότι είχε περάσει δύο καρκίνους © youtube/αντ1. Είδηση και μάλιστα αποκλειστική μιλώντας σήμερα στο «πρωινό» του αντ1. Βασιλης χαλακατεβακης shared a post to the group: Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Η πρώτη φώτο της εγκυμονούσας γυναίκας του με μπικίνι. Ο φούρναρης του «καφέ της χαράς» ποζάρει ξανά ως λευτέρης στο κολοκοτρωνίτσι εικόνα. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958. Βασιλης χαλακατεβακης is with δέσποινα μαραγκουδάκη and 9 others.